Presentació llista

Es un plaer pels companys i companyes de Junts per Barberà, presentar-vos els i les candidates que assumèixen la responsabilitat de dur a terme el nostre Programa a partir del dia 24 de maig, sempre recolzats des de l’assemblea.

cartells-candidats-junts

Fabià Díaz-Cortés, núm. 1

38 anys. Ha viscut tota la vida al carrer Jaume Balmes i ara és veí del Casc Antic. Geògraf, vinculat al Grup de Recerca de Geografia i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona. És militant de l’Esquerra Alternativa per Barberà-CUP. Va ser un dels membres fundadors amb altres joves de la ciutat de l’Ateneu de Barberà, espai autogestionat de la ciutat on continua implicat i desenvolupant la seva tasca activista. Sindicat a la CGT també participa de l’organització política Endavant-OSAN.

cartells-candidats-junts2

David Clarà, núm. 2

David Clarà, 31 anys. Veí de l’Avinguda Verge de Montserrat. Comerciant autònom. Estudis com a tècnic en Comerç i Marketing, i com a tècnic de so a l’ escola MICROFUSA. Membre fundador del Cercle Podemos Barberà i actual Secretari General. Viu en parella i és pare d’un fill. Actualment, és propietari i únic treballador d’un petit comerç a la ciutat de Barcelona. Nascut en una família de classe treballadora, des de ben petit
pren consciència de les dificultats de les famílies humils per desenvolupar-se en igualtat d’oportunitats. La seva motivació: traslladar la lluita de famílies i persones a les institucions.

cartells-candidats-junts3

Sandra Ramos, núm. 3

34 anys. Veïna del barri del Parc Central del Vallès. Administrativa. Membre del Consell Ciutadà de Podemos Barberà.Cursats estudis de CC Empresarials a la UAB. Motivada per la indignació de com la política actual afavoreix als qui més riquesa concentren, fruit de la corrupció. Però també per la il·lusió de formar part del canvi, de capgirar la manera de fer i de governar en benefici de totes. Compromesa amb uns principis ètics, lluny de fer de la política una professió, sinó una eina a l’abast de totes les persones.

cartells-candidats-junts4

Mireia Sánchez Pi, núm. 4

34 anys. Veïna del Barri de Can Serra. Tècnica de Laboratori de Diagnòstic Clínic. Està vinculada a col·lectius feministes i de foment de la cultura de la ciutat perquè considera que implicar-se en el teixit associatiu de la ciutat és important per mantenir-la viva. Participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts5

Luis González, núm. 5

36 anys. Veí del carrer Poeta Maragall. Professional de la construcció, graduat en FP de lampisteria i electricitat. Pare de dues filles. Al 2004 decideix montar la seva pròpia empresa de construcció i reformes. Al 2009, a causa de la crisi, com molts altres,es veu obligat a tancar l’empresa. Donada la seva experiència com a treballador i petit empresari, s’adona de la importància de traslladar els problemes de la gent real, de carrer, als òrgans polítics.

cartells-candidats-junts6

Xavi Oñate, núm. 6

36 anys. Veí de Barberà. És historiador en “excedència” que treballa en el sector de la logística i el transport. La seva implicació política i associativa a nivel municipal l’ha portat a formar part, des dels inicis, de l’Assemblea de Joves Barberà, així com dels projectes de l’Ateneu de Barberà, com a representant del qual ha participat activament els darrers anys de la comissió organitzadora de l’Espai Jove de Festa Major, i de l’EAB-CUP. Paral·lelament a aquesta tasca local, desenvolupa part de la seva feina militant a la secció sindical de la CGT en el seu centre de treball, així com dins d’Endavant-OSAN, organització de l’Esquerra Independentista.

cartells-candidats-junts7

Mari Carmen Ramons, núm. 7

53 anys. Veïna del barri Parc Central del Vallès. Pensionista. Ha treballat durant molts anys amb persones dependents, afectades per discapacitats i persones de la tercera edat. Actualment és membre del Consell Ciutadà de Podemos Barberà, responsable de l’àrea social i membre de la PAH Barberà des de els seus inicis, tant com a afectada per la hipoteca tant com a persona implicada en la lluita per canviar les lleis que desafavoreixen als més dèbils i beneficien a una minoria.

cartells-candidats-junts8

Ester Díaz Cortés, núm. 8

40 anys. Diplomada en Relacions Laborals. Sempre ha viscut al barri de l’Eixample i ara és veïna del Casc Antic. Membre de l’assemblea de l’EAB-CUP des del 2007. Entrenadora de la Unió Atlètica Barberà (2002) i atleta i sòcia des del 1993. Participa de l’Ateneu de Barberà i és integrant del Grup de Joves del Casc Antic.

cartells-candidats-junts9

Maxi Caña, núm. 9

47 anys. Veí de la Plaça de la Unitat. Treballador de la indústria química. Nascut a Barcelona al 1967, és casat i pare d’una filla. Actualment treballa a la indústria química tot i que la seva titulació acadèmica és en electrònica. Membre del Cercle Podemos de Barberà del Vallès, la seva motivació per a participar a la candidatura és la de retornar la gestió de l’Ajuntament als barberencs i barberenques i posar fi a la gestió del govern socialista a la nostra ciutat.

cartells-candidats-junts10

Miquel Vila, núm. 10

23 anys. Veí de l’Eixample-Centre. Estudiant de darrer curs del Grau de Ciències Polítiques. Va començar la seva implicació en política participant de l’Ateneu de Barberà i de l’Assemblea de Joves. En els darrers anys, a banda de participa a l’EAB-CUP, gran part de la seva tasca política ha estat vinculada al moviment estudiantil de la Universitat Autònoma de Barcelona, on va ser membre de l’Assemblea de Facultat de Polítiques i Sociologia i militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

 

cartells-candidats-junts11

Mari Carmen Orta, núm. 11

49 anys. Veïna del barri Parc Central del Vallè. Treballadora autònoma. Membre del Cercle local Podemos Barberà. La principal motivació que la fa formar part de Junts per Barberà és contribuïr al canvi en les arraigades polítiques que regeixen aquesta localitat i que han estat còmplices de com desnonaven a veïns i veïnes de les seves cases, de les llargues cues de famílies per obtenir aliments i de la precarietat de moltes persones que no arriben a final de mes.

cartells-candidats-junts12

Mónica Acebo Pérez, núm. 12

40 anys. Veïna de Barberà del Vallès. Llicenciada en Ciències Polítiques i treballa a l’administració pública. Membre de l’EAB-CUP, de Procés Constituent i col·labora amb la Plataforma de l’Auditoria Ciutadana del Deute, en la distribució de la revista “CafèAmbLlet” i en l’impuls de l’observatori ciutadà municipal (OCM) a la nostra ciutat.

cartells-candidats-junts13

Vladimir Fortes Picas, núm. 13

36 anys. Veí de la Plaça García Lorca. És treballador autònom al sector del manteniment industrial. Mai havia participat a moviments associatius o polítics però sempre ha tingut consciència social i política i sempre ha pensat que les coses es podrien fer millor. És per això que, després de veure els abusos que ha patit el poble per part de les elits polítiques, decideix, fa poc menys d’un any, formar part del projecte de Podemos del qual és membre del Consell Ciutadà dins l’ àrea de participació. Decideix fer un pas més enllà i participar d’un projecte molt il·lusionant com és Junts per Barberà, per així contribuir a fer de l’afartament i de la queixa inert canvi polític.

cartells-candidats-junts14

Alexandre Gómez Izquierdo, núm. 14

Veí del Casc Antic. Arxiver. Participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts15

Laura Lozano, núm. 15
30 anys. Veïna de l’Avinguda Generalitat. És perruquera, encara que ara està l’atur. Viu amb la seva parella amb la que té un fill en comú. Encara que mai s’havia plantejat presentar-se a unes eleccions sempre li ha agradat la política ja que els nostres drets i el nostre benestar depenen d’ella. A més, des que és mare, s’ha adonat que els drets de les dones moltes vegades no es respecten. Hem de lluitar per la igualtat de sexes i per una bona conciliació familiar tant per les dones com pels homes, així com per fomentar una feina de qualitat.

cartells-candidats-junts16

Estefania Castillo, núm. 16

Tècnica Superior en Animació Sociocultural i estudiant del Grau d’Història. Ha viscut tota la vida al barri de Can Llobet. Va ser membre de l’Assemblea de Joves de Barberà on va començar la seva militança política farà 8 anys. Actualment membre del Kol.lectiu de Dones i de l’Ateneu de Barberà. Participa de l’assemblea EAB-CUP.

cartells-candidats-junts18

Jonatan Beardo Moreno, núm. 18

40 Anys. Veí de l’Eixample-Centre de la ciutat. Inclusor Social. Militant i activista a la CGT i al teixit social de Barberà, participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts19

Maria Blanch, núm. 19

Maria Blanch, 35 anys. Veïna del Parc Europa. Professora. Viu al Parc Europa des de fa 4 anys, es presenta doncs, com una nova ciutadana de Barberà. Es dedica a la docència, activitat que sempre ha compaginat amb projectes personals. Es considera una persona proactiva que lluita per fer realitat allò en el que creu i somia. Fa uns mesos es va endinsar en el món de la política de la mà del Cercle Podemos de Barberà amb la ferma intenció de demostrar que una altra forma de governar és possible.

cartells-candidats-junts20

Albert Garcia, núm. 20

18 anys. Ha crescut al barri de La Romànica de Barberà. Actualment es troba acabant el Batxillerat i treballant els caps de setmana. El seu temps lliure el passa llegint sobre política i filosofia, escoltant música i també amb els amics i la parella. La seva implicació política la va començar des de ben petit col·laborant a l’Ateneu de Barberà i a l’Assemblea de
Joves de Barberà. Ara ha assumit una responsabilitat més gran per ajudar i canviar el seu poble implicant-se a l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts21

Marifé Marín, núm. 21

33 anys. Veïna de Casc Antic. Treballa com a administrativa a una cooperativa local. Forma part activa de l’entramat associatiu de Barberà des de fa 14 anys, durant els quals ha participat en la fundació d’espais de lluita social com el Kol·lectiu de Dones de Barberà i treballant per la cohesió veïnal i per la cultura popular a través de l’assemblea de l’Ateneu de Barberà i la coordinació de l’Espai Jove de Festa Major. Participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

 

cartells-candidats-junts22

Cristina Garcia Gonzàlez, núm. 22

22 anys. Sempre ha viscut al barri de Can Llobet. Actualment estudia Llengua i Literatura Espanyoles a la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de participar en iniciatives de col·lectius juvenils, estudiantils i feministes de la ciutat i la comarca, participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts23

Sara López, núm. 23

“Per una ciutat on l’educació i els drets humans siguin una prioritat”

19 anys. Veïna de la carretera de Barcelona. Estudiant d’integració social. Les seves motivacions envers aquest projecte són les de canviar les actuals polítiques, per una política nova, més participativa, on la veu del poble sigui el centre de tot. La seva trajectòria social comença ja fa 4 anys amb la afiliació al sindicat d’estudiants, amb la mateixa idea: tornar el que és del poble, al poble.

cartells-candidats-junts24

Noèlia Pueyo, núm. 24

“Fem de Barberà una ciutat lliure de sexisme i coeducadora”

33 anys. Veïna de Can Serra. Mestra d’educació infantil i primària. Militant del Kol•lectiu de Dones de Barberà i de l’Ateneu de Barberà, participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

cartells-candidats-junts25

Jordi Rosa Soler, núm. 25

 

“Volem una política feminista, integradora i transparent, prou institucions hermètiques i al servei d’uns pocs”

24 anys. Veí de la carretera de Barcelona. Programador informàtic. La seva motivació ve donada per la precarietat laboral vers els joves i la poca preocupació per la corruptela que es mou, tant a nivell municipal com a altres escales, però per damunt de tot la impunitat amb què es fa. S’ha de fer un pas al davant i no esperar que les coses s’arreglin soles. Barberà es mereix un ajuntament sanejat i unes institucions millors. Juntes podem tenir-les.

cartells-candidats-junts26

Albert Amorós, núm. 26

“La política es saber què necessiten els meus veïns”

34 anys. Viu al Casc Antic, a Ca l’Armengolet. És Enginyer Tècnic Agrícola, però no es a precisament a la universitat on he après a fer la meva feina. És impulsor d’un projecte social d’horticultura urbana de subsistència, on ocupa el seu temps ajudant a ser autosuficient a la gent. Interessat en l’associacionisme i el cooperativisme agrícola com a eina d autoocupació. Aposta per un sistema de producció, elaboració i consum de productes propers, tal com s’ha fet en altres municipis, on es pugui generar treball i on es pugui abastir i garantir alimentació fresca i saludable a nivell municipal per a la majoria de veïns i veïnes. Participa de l’assemblea de l’EAB-CUP.

Anuncis